Aaltoenergiayritys AW-Energy Conficapin vuokralaiseksi Tikkurilaan

Conficap Oy ja suomalainen aaltoenergiayritys AW-Energy Oy ovat solmineet vuokrasopimuksen Vantaan Tikkurilassa sijaitsevista toimitiloista. Sopimuksen myötä AW-Energy saa käyttöönsä 1 200 neliömetrin varasto- ja logistiikkatilat osoitteessa Tikkurilantie 10.

AW-Energylle vuokratut tilat soveltuvat monipuoliseen innovaatio- ja tuotekehityskäyttöön. Tiloista 700 m² on varattu yhtiön uudistetulle testauslaitokselle, ja vuokratiloista löytyy niin toimisto- ja kokoustiloja kuin kaksikerroksinen huoltotaso. Kiinteistöstä on myös erinomaiset liikenneyhteydet satamaan, lentokentälle, Kehä I:lle ja Kehä III:lle sekä Lahden suuntaan.

AW-Energy kehittää vihreää aaltoenergiatekniikkaa globaaleille markkinoille. ”Olemme hyvin kiinnostuneita tavasta, jolla AW-Energy käyttää ja kehittää vihreää teknologiaa. Tämä on myös Conficapille hieno mahdollisuus tukea kestävämmän energian kehitystä. Hyödynnämme testausprosessissa syntyvää lämpöenergiaa oman kiinteistömme lämmitykseen eli hukkaenergia saadaan valjastettua hyötykäyttöön. Näin pääsemme myös lähemmäs omia energiansäästötavoitteitamme”, kertoo Conficapin kiinteistöpäällikkö Petteri Puumalainen.

AW-Energylle vuokratut toimitilat ovat osa Rautakeskon entistä pääkonttoria, jonka Conficap osti vuonna 2018. Kohteen vuokrattava pinta-ala on yhteensä 30 000 m².

Lisätietoja:
Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy
p. +358 10 400 6448, atte.koykka@conficap.com

Takaisin Ajankohtaista-sivulle