Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla avautui – Conficap mukana aktiivisena omistajana

  18.10.2019

  Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla on avautunut Helsingin Pasilassa. YIT:n toteuttamaan Tripla-kokonaisuuteen kuuluva kauppakeskus on liikkeiden määrässä mitattuna Suomen suurin: liiketiloja on kaikkiaan noin 250, joista jo yli 96 prosenttia on vuokrattu. Conficap on ollut aktiivisena omistajana mukana kauppakeskushankkeessa. Conficap on ollut vuodesta 2016 mukana Mall of Triplan ja sen yhteyteen tulevan pysäköintilaitoksen yhteisyrityksessä, josta Conficapin omistusosuus on 15 prosenttia. YIT ja Etera ovat suurimmat omistajat, ja myös Fennia on mukana edellisiä pienemmällä osuudella.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa arvokiinteistön Helsingin ydinkeskustasta

  2.10.2019

  Conficap Oy ostaa Kiinteistö Oy Kalevankatu 9 A:n koko osakekannan kansainväliseltä sijoittajalta ja heidän suomalaisilta kumppaneiltaan, joiden edustajana toimii Cobbleyard Real Estate Oy.

  Viisikerroksinen rakennus on valmistunut vuonna 1904 ja edustaa jugend-arkkitehtuuria. Sen on suunnitellut arkkitehti Mauritz Gripenberg, jonka kenties tunnetuin työ on Espoossa sijaitseva Villa Elfvik. Taloa on vuosien aikana uudistettu huolellisesti rakennuksen historiaa kunnioittaen, ja se on erinomaisessa kunnossa.

  Arvokiinteistö sijaitsee yhdellä Helsingin keskeisimmistä paikoista. Aivan Kalevankatu 9:n välittömässä läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi hotelli Tornin ja Stockmannin tavaratalon kaltaiset kaupungin maamerkit.

  Lue lisää
 • Conficap hankki yrityskampus Jujun yhteyteen neljännen toimistokiinteistön Pitäjänmäeltä

  19.9.2019

  Conficap Oy ostaa kiinteistön Helsingin Pitäjänmäeltä Pegasos Real Estate Ky:ltä. Kiinteistö Oy Hiomotie 6 sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella, jossa Conficap omistaa jo entuudestaan kolme toimistotaloa osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3. Kiinteistöt muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, yrityskampus Jujun.

  Yrityskampus Juju sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös poikkeuksellisen runsaasti autopaikkoja niin käyttäjille kuin heidän vierailleen.

  Lue lisää
 • Petteri Puumalainen Conficapin kiinteistöpäälliköksi

  16.9.2019

  Petteri Puumalainen (43) on nimitetty Conficap Oy:n kiinteistöpäälliköksi 16.9.2019 alkaen. Hänen vastuualueenaan on Conficapin logistiikkakiinteistöjen hallinta ja vuokraus. Tehtävässään Puumalainen raportoi kiinteistöjohtaja Atte Köykälle.
  Puumalainen siirtyy Conficapiin sen tytäryhtiö Are Oy:stä, jossa hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä, lvi-asiantuntijana, työnjohtajana ja asentajana vuodesta 2003 lähtien. Tätä ennen Puumalainen on toiminut kiinteistöhuollon tehtävissä muun muassa ISS Palveluissa ja SOL Palveluissa.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa kaksi logistiikkakiinteistöä Herttoniemestä – Puolan logistiikkakeskus uudelle omistajalle

  29.8.2019

  Conficap Oy vahvistaa kiinteistöportfoliotaan ostamalla kaksi logistiikkakiinteistöä Helsingin Herttoniemestä. Yhtiö on solminut kiinteistökaupat myyjäosapuoli Hartelan kanssa 28.8.2019. Osoitteissa Sorvaajankatu 13 ja 15 sijaitsevat kiinteistöt on rakennettu vuosina 1973 ja 1991, ja niiden vuokrapinta-ala on yhteensä 13 972 m2. Kiinteistöissä toimii useita eri vuokralaisia, joiden nykyiset vuokrasopimukset jatkuvat normaalisti.

  Samaan aikaan Conficap on myynyt Puolan Łódźissa sijaitsevan logistiikkakeskuksensa ja luopuu näin suorista kiinteistöomistuksistaan ulkomailla. Tiloissa toimii suomalainen lvi- ja tukkukaupan yritys Onninen, jonka Conficapin edeltäjä Onvest myi Keskolle vuonna 2016. Kesällä toteutuneessa kaupassa jakelukeskuksen ostaja on kiinteistön vuokralainen Onninen Polska, jonka Kesko Oyj omistaa.

  Lue lisää
 • Mikael af Hällström Conficapin controlleriksi

  19.8.2019

  KTM Mikael af Hällström (35) on nimitetty 12.8.2019 alkaen Conficap Oy:n controlleriksi. Tehtävässään hän vastaa yhtiön maksuliikenteen ja rahoituksen päivittäisestä ylläpidosta ja raportoinnista. Lisäksi Af Hällström osallistuu muihin sijoitus- ja taloushallinnon kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Af Hällström raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Lue lisää
 • Vuorineuvos Maarit Toivanen Vantaan Viihdeorkesterin puheenjohtajaksi

  28.3.2019

  Vantaan Viihdeorkesteri (Vantaan orkesteri ry) valitsi vuosikokouksessaan 26.3.2019 puheenjohtajakseen vuorineuvos Maarit Toivasen.

  Maarit Toivasen johtamalla perheyritys Conficap Oy:llä on ollut jo kahden sukupolven ajan yhteistyötä orkesterin kanssa. Toivasen palattua Portugalista takaisin Suomeen hänen ajankäyttönsä mahdollistaa nyt myös osallistumisen kannustamansa orkesterin kehittämiseen.

  Lue lisää
 • Conficapin ensimmäinen tilikausi oli toiminnan rakentamisen aikaa

  25.3.2019

  Conficap-konsernin ensimmäinen tilikausi kattaa vuoden 2018 kahdeksan viimeistä kuukautta. Liikevaihto tällä vajaalla tilikaudella oli 269,6 miljoonaa euroa. Liiketulos oli 5,7 miljoonaa euroa sisältäen Ruotsin kiinteistön myyntivoiton (11,3 miljoonaa euroa).

  Lue lisää
 • Conficapin vuosikatsaus julkaistu

  15.3.2019

  Conficap-konsernin vuosikatsaus 2018 on nyt julkaistu. Perheyritys Conficap aloitti toimintansa vappuna 2018, ja konsernin ensimmäinen tilikausi kattaa vuoden 2018 kahdeksan viimeistä kuukautta.

  Lue lisää
 • Conficapin toimisto on muuttanut Helsinkiin Kampin Autotaloon

  11.2.2019

  Conficapin toimisto on muuttanut Vantaan Tikkurilasta Helsinkiin. Uudet toimistotilat sijaitsevat 11.2.2019 alkaen Helsingin Kampissa, Autotalona tunnetussa toimistokeskuksessa.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa kaksi tunnettua kiinteistöä Turusta ja Raisiosta

  24.1.2019

  Conficap Oy ostaa Torinkulman kiinteistön Turussa sekä Lasikuutio-nimellä tunnetun kiinteistön Raisiossa.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa helikopterilentäjien koulutuskeskuksen Vantaan Aviapoliksesta

  11.1.2019

  Conficap ostaa helikopterilentäjien koulutuskeskuksen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä. Kiinteistön vuokralaisena toimii Coptersafety Oy, joka on yksi maailman johtavia helikopterilentäjiä kouluttavia organisaatioita. Kiinteistön myyjinä on joukko suomalaisia yksityishenkilöitä, jotka toimivat helikopterilentäjien koulutusalalla.

  Lue lisää
 • Suomen johtava talotekniikkayritys Are laajenee Ruotsiin

  18.12.2018

  Conficap-konserniin kuuluva Are Oy laajenee Ruotsiin ostamalla Göteborgin alueen johta-van putkiurakointi- ja huoltoyritys Kungälvs Rörläggerin. Kaupan ja 240 ammattilaisen myötä Aresta tulee merkittävä talotekniikkatoimija Göteborgin alueella. ”Olemme erittäin vaikuttuneita Kungälvs Rörläggerin henkilöstön osaamisesta. Aren tavoitteena on jatkaa vahvaa strategista kasvua Ruotsin markkinoilla.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa 48 000 m² logistiikkaliiketilaa pääkaupunkiseudulla

  30.11.2018

  Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa logistiikkakiinteistöä.

  Lue lisää
 • Conficap myy Ruotsin Örebrossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen

  28.11.2018

  Conficap Oy myy Ruotsin Örebrossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen ammattimaiselle sijoittajaryhmälle. Sopimus on allekirjoitettu 26.11.2018, ja kauppa pyritään viimeistelemään vuoden 2018 aikana.

  Lue lisää
 • Marko Häikiö Conficapin talousjohtajaksi

  7.11.2018

  KTM Marko Häikiö on nimitetty 26.11.2018 alkaen Conficap Oy:n talousjohtajaksi (CFO)

  Lue lisää
 • Conficap ostaa 33 000 m² toimistotilaa Pitäjänmäeltä

  18.10.2018

  Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme toimistokiinteistöä Helsingin Pitäjänmäeltä.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa Vuorikatu 20:n arvokiinteistön Helsingin ydinkeskustasta

  22.8.2018

  Conficap on ostanut Helsingin keskustassa päärautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä sijaitsevan toimistokiinteistön kansainväliseltä kiinteistösijoittajalta.

  Lue lisää
 • Maarit Toivasesta Conficapin toimitusjohtaja

  12.6.2018

  Perheyritys Conficapin toimitusjohtaja vaihtuu. Conficapin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Maarit Toivanen ottaa vastuulleen myös toimitusjohtajan tehtävät 1.8.2018 alkaen.

  Lue lisää
 • Onvest jakautui kahdeksi yhtiöksi 30.4.2018

  2.5.2018

  Perheyritys Onvestin omistajat päättivät syksyllä 2017 jakaa yhtiön toiminnan kahteen perustettavaan yhtiöön. Jakautuminen toteutettiin 30.4.2018. Uusien yhtiöiden nimet ovat Conficap Oy ja Onvest Oy.

  Lue lisää
 • Onvest Oy jakautuu kahdeksi yhtiöksi

  11.10.2017

  Onvest Oy:n omistajat ovat sopineet liiketoiminnallisesta järjestelystä, missä Onvest Oy:n liiketoiminta jaetaan kahteen perustettavaan yhtiöön.

  Lue lisää