Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Aleksandran puisto Turussa täydentää ja elävöittää toriympäristöä ortodoksikirkkoa korostaen

  11.6.2020

  Turun kaksisataavuotias kauppatori on toriparkin, uusien paviljonkien sekä toripinnan uudistusten myötä läpikäymässä merkittävää muutosta. Hyväksytyn asemakaavamuutos-aloitteen liitteeksi laadittu ”Aleksandran puisto” -viitesuunnitelma tukeutuu ja täydentää käynnissä olevia kehityshankkeita. Suunnitelma perustuu myös ”Turun kaupunki 2050” -visioon, jossa on korostettu toria ympäröivien kortteleiden muodostavan kaupan alueen, jonka tulisi olla keskustan houkutteleva ydin.

  Lue lisää
 • Conficapilta vahva vuosi ensimmäisenä täytenä tilikautena

  24.3.2020

  Conficap-konsernille vuosi 2019 oli ensimmäinen täysi tilikausi. Konsernin ensimmäinen tilikausi kattoi vuoden 2018 kahdeksan viimeistä kuukautta. Liikevaihto vuonna 2019 oli 493,5 miljoonaa euroa ja liiketulos oli 29,6 miljoonaa euroa.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa Kelan toimistokiinteistön Turun keskustasta

  23.3.2020

  Conficap Oy vahvistaa läsnäoloaan Turun alueella ostamalla Kansaneläkelaitoksen omistaman toimistokiinteistön Turun ydinkeskustasta. Osoitteessa Eerikinkatu 26 sijaitsevan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 5 600 m2. Kiinteistö on rakennettu Kelan käyttöön vuonna 1971 ja on ollut sen omassa käytössä siitä lähtien.

  Lue lisää
 • Jesper Mäkinen Conficapin sijoituspäälliköksi

  3.1.2020

  Business controller, KTM, Jesper Mäkinen (34) on nimitetty 1.1.2020 alkaen Conficap Oy:n sijoituspäälliköksi. Sijoituspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa yhtiön sijoitustoiminnan kehittäminen ja seuranta, sijoituskohteiden analysointi ja uusien kohteiden kartoitus sekä transaktioiden valmistelu. Lisäksi sijoituspäällikkö osallistuu yhtiön eri liiketoiminta-alueiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Sijoituspäällikkö raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Lue lisää