Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Conficapin kiinteistöjohtaja vaihtuu

  20.3.2023

  Conficapin kiinteistöjohtaja Antti Pitkänen on tehnyt päätöksen siirtyä kohti uusia haasteita. Pitkänen on toiminut tehtävässään vuodesta 2021.

  Lue lisää
 • Kehitystyö jatkui toimintaympäristön myrskyistä huolimatta

  8.3.2023

  Conficapin vuosikatsaus 2022 on julkaistu verkkosivuillamme.

  Vuosi 2022 oli Conficapille haastava. Toimintaympäristössä nähtiin merkittäviä muutoksia, kun ensin inflaatio ja myöhemmin korot lähtivät voimakkaaseen nousuun. Tilanne vaikutti ymmärrettävästi myös Conficapin liiketoimintoihin.

  ”2020-luvun alku on ollut varsin poikkeuksellista aikaa, kun yhteiskuntaamme ovat koetelleet pandemia, sota Euroopassa sekä raju inflaatio ja energiakriisi. Tämä osaltaan vain korostaa, kuinka tärkeitä suomalainen omistus ja yritystoiminta ovatkaan. Maailman myrskytessä on erityisen tärkeää, että löytyy omistajia, jotka ovat valmiita tukemaan liiketoimintaa myös vaikeampina aikoina”, sanoo Conficap Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen.

  Tutustu vuoden 2022 vuosikatsaukseen ajankohtaista-sivun alalaidassa olevan linkin kautta.

  Lue lisää
 • Vuosi 2021 vaati Conficapilta uusia askelia muuttuvassa toimintaympäristössä

  31.3.2022

  Vuosi 2021 oli Conficapille edellisen vuoden tapaan poikkeuksellinen. Operatiivista toimintaa varjosti yhä pandemia ja sen toimintaympäristöön ja esimerkiksi toimitusketjuihin tuoma epävarmuus. Vaikutukset heijastuivat erityisesti Are Oy:hyn sekä kiinteistöliiketoimintaan, kun taas sijoitustoiminnalle vuosi oli vahva. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 490,2 miljoonaa euroa (2020: 503,3 milj. euroa). Liiketulos oli 5,7 miljoonaa euroa (2020: 0,3 milj. euroa).

  Lue lisää
 • David Miller Conficapin sijoitusjohtajaksi

  2.2.2022

  David Miller on nimitetty Conficap Oy:n sijoitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen vastuualueenaan yhtiön sijoitussalkku. Hän liittyy myös yhtiön johtoryhmään ja osallistuu kokonaisstrategian kehittämiseen. Miller raportoi Conficapin toimitusjohtajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Maarit Toivaselle.

  Lue lisää