Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Jesper Mäkinen Conficapin sijoituspäälliköksi

  3.1.2020

  Business controller, KTM, Jesper Mäkinen (34) on nimitetty 1.1.2020 alkaen Conficap Oy:n sijoituspäälliköksi. Sijoituspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa yhtiön sijoitustoiminnan kehittäminen ja seuranta, sijoituskohteiden analysointi ja uusien kohteiden kartoitus sekä transaktioiden valmistelu. Lisäksi sijoituspäällikkö osallistuu yhtiön eri liiketoiminta-alueiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Sijoituspäällikkö raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Lue lisää
 • Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla avautui – Conficap mukana aktiivisena omistajana

  18.10.2019

  Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla on avautunut Helsingin Pasilassa. YIT:n toteuttamaan Tripla-kokonaisuuteen kuuluva kauppakeskus on liikkeiden määrässä mitattuna Suomen suurin: liiketiloja on kaikkiaan noin 250, joista jo yli 96 prosenttia on vuokrattu. Conficap on ollut aktiivisena omistajana mukana kauppakeskushankkeessa. Conficap on ollut vuodesta 2016 mukana Mall of Triplan ja sen yhteyteen tulevan pysäköintilaitoksen yhteisyrityksessä, josta Conficapin omistusosuus on 15 prosenttia. YIT ja Etera ovat suurimmat omistajat, ja myös Fennia on mukana edellisiä pienemmällä osuudella.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa arvokiinteistön Helsingin ydinkeskustasta

  2.10.2019

  Conficap Oy ostaa Kiinteistö Oy Kalevankatu 9 A:n koko osakekannan kansainväliseltä sijoittajalta ja heidän suomalaisilta kumppaneiltaan, joiden edustajana toimii Cobbleyard Real Estate Oy.

  Viisikerroksinen rakennus on valmistunut vuonna 1904 ja edustaa jugend-arkkitehtuuria. Sen on suunnitellut arkkitehti Mauritz Gripenberg, jonka kenties tunnetuin työ on Espoossa sijaitseva Villa Elfvik. Taloa on vuosien aikana uudistettu huolellisesti rakennuksen historiaa kunnioittaen, ja se on erinomaisessa kunnossa.

  Arvokiinteistö sijaitsee yhdellä Helsingin keskeisimmistä paikoista. Aivan Kalevankatu 9:n välittömässä läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi hotelli Tornin ja Stockmannin tavaratalon kaltaiset kaupungin maamerkit.

  Lue lisää
 • Conficap hankki yrityskampus Jujun yhteyteen neljännen toimistokiinteistön Pitäjänmäeltä

  19.9.2019

  Conficap Oy ostaa kiinteistön Helsingin Pitäjänmäeltä Pegasos Real Estate Ky:ltä. Kiinteistö Oy Hiomotie 6 sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella, jossa Conficap omistaa jo entuudestaan kolme toimistotaloa osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3. Kiinteistöt muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, yrityskampus Jujun.

  Yrityskampus Juju sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös poikkeuksellisen runsaasti autopaikkoja niin käyttäjille kuin heidän vierailleen.

  Lue lisää