Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Tuomas Hulkkonen Conficapin kiinteistöliiketoimintapäälliköksi

  17.8.2023

  DI Tuomas Hulkkonen on nimitetty Conficapin kiinteistöliiketoimintapäälliköksi 5.9. alkaen.

  Tuomas Hulkkosen vastuualue tulee koostumaan suorista kiinteistösijoituksista sekä operatiivisesta kiinteistösalkun kehittämisestä. Tämän lisäksi hän toimii kiinteistötiimin esihenkilönä. Hulkkonen raportoi toimitusjohtajalle.

  Lue lisää
 • Conficapin toimitusjohtajaksi Erik Toivanen, Maarit Toivanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana

  22.5.2023

  Perheyritys Conficapin toimitusjohtajana aloittaa 1. syyskuuta 2023 Erik Toivanen. Nykyinen toimitusjohtaja Maarit Toivanen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

  Lue lisää
 • Tommi Sikanen Conficapin junior analyytikoksi

  12.5.2023

  KTM Tommi Sikanen on nimitetty 2.5.2023 alkaen Conficap Oy:n junior analyytikoksi. Tommin työtehtävinä ovat monipuoliset analyytikon tehtävät osana Conficapin sijoitustiimiä. Hän raportoi sijoitusjohtaja David Millerille.

  Tommi Sikanen on aiemmin toiminut analyytikkoharjoittelijana Nordean investointipankissa, OP:n varainhoidossa sekä KPMG:llä.

  Lue lisää
 • Noora Vauhkala Conficapin Group Financial Controlleriksi

  KTM Noora Vauhkala on nimitetty 17.4.2023 alkaen Conficap Oy:n Group Financial Controlleriksi. Tehtävässään hän vastaa mm. konsernilaskennasta sekä konsernin tilinpäätösten ja verotusasioiden koordinoinnista. Lisäksi Vauhkala toimii rahoituspäällikön tukena ja osallistuu muihin taloushallinnon kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Vauhkala raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Noora Vauhkala on toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä Blueprint Genetics’llä ja asiantuntija- ja esimiestehtävissä KPMG Finland Oy:lla.

  Lue lisää