Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Conficap etsii uutta kiinteistöpäällikköä

  10.4.2024

  Etsimme kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä kiinteistöpäällikköä vastaamaan Conficapin kiinteistöjen kaupallisesta kehittämisestä ja vuokraustoiminnasta. Pitkäaikainen kiinteistöpäällikkömme on eläköitymässä ja viisihenkistä tiimiämme halutaan nyt täydentää vuokraustoiminnan vahvalla ammattilaisella. Meillä pääset itsenäiseen rooliin vastaamaan kaikkien kiinteistöjemme vuokrauksesta, sekä jäseneksi ammattitaitoiseen tiimiimme, jossa tehdään töitä rennon positiivisella meiningillä ja toinen toistaan auttaen.

  Lue lisää
 • Conficapin vuoden 2023 vuosikatsaus on julkaistu

  4.4.2024
  Lue lisää
 • Vuonna 2023 viides sukupolvi siirtyi 110-vuotiaan Conficapin johtoon

  14.3.2024

  Conficapin vuosikatsaus 2023 on julkaistu verkkosivuillamme.

  Vaikeassa toimintaympäristössä Conficap-konsernin vuoteen 2023 voi olla tyytyväinen. Conficapin liiketoiminnot tasapainottavat toisiaan erilaisen luonteensa ja riskiprofiilinsa ansiosta. Konsernin vahva likviditeetti ja vakavaraisuus tukivat yhtiön kykyä jatkaa pitkäjänteistä ja vastuullista liiketoimintaa. Samalla Conficap kehitti suunnitelmallisesti toimintaansa ja vahvisti tiimiään.

  Lue lisää
 • Conficapin toimitusjohtajaksi Erik Toivanen, Maarit Toivanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana

  22.5.2023

  Perheyritys Conficapin toimitusjohtajana aloittaa 1. syyskuuta 2023 Erik Toivanen. Nykyinen toimitusjohtaja Maarit Toivanen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

  Lue lisää