Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Conficapilta vahva vuosi ensimmäisenä täytenä tilikautena

  24.3.2020

  Conficap-konsernille vuosi 2019 oli ensimmäinen täysi tilikausi. Konsernin ensimmäinen tilikausi kattoi vuoden 2018 kahdeksan viimeistä kuukautta. Liikevaihto vuonna 2019 oli 493,5 miljoonaa euroa ja liiketulos oli 29,6 miljoonaa euroa.

  Lue lisää
 • Conficap ostaa Kelan toimistokiinteistön Turun keskustasta

  23.3.2020

  Conficap Oy vahvistaa läsnäoloaan Turun alueella ostamalla Kansaneläkelaitoksen omistaman toimistokiinteistön Turun ydinkeskustasta. Osoitteessa Eerikinkatu 26 sijaitsevan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 5 600 m2. Kiinteistö on rakennettu Kelan käyttöön vuonna 1971 ja on ollut sen omassa käytössä siitä lähtien.

  Lue lisää
 • Jesper Mäkinen Conficapin sijoituspäälliköksi

  3.1.2020

  Business controller, KTM, Jesper Mäkinen (34) on nimitetty 1.1.2020 alkaen Conficap Oy:n sijoituspäälliköksi. Sijoituspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa yhtiön sijoitustoiminnan kehittäminen ja seuranta, sijoituskohteiden analysointi ja uusien kohteiden kartoitus sekä transaktioiden valmistelu. Lisäksi sijoituspäällikkö osallistuu yhtiön eri liiketoiminta-alueiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Sijoituspäällikkö raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Lue lisää
 • Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla avautui – Conficap mukana aktiivisena omistajana

  18.10.2019

  Suomen suurin kauppakeskus Mall of Tripla on avautunut Helsingin Pasilassa. YIT:n toteuttamaan Tripla-kokonaisuuteen kuuluva kauppakeskus on liikkeiden määrässä mitattuna Suomen suurin: liiketiloja on kaikkiaan noin 250, joista jo yli 96 prosenttia on vuokrattu. Conficap on ollut aktiivisena omistajana mukana kauppakeskushankkeessa. Conficap on ollut vuodesta 2016 mukana Mall of Triplan ja sen yhteyteen tulevan pysäköintilaitoksen yhteisyrityksessä, josta Conficapin omistusosuus on 15 prosenttia. YIT ja Etera ovat suurimmat omistajat, ja myös Fennia on mukana edellisiä pienemmällä osuudella.

  Lue lisää