Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Sanna Myllysilta Conficapin Treasury Controlleriksi

  29.9.2020

  KTM Sanna Myllysilta on nimitetty 7.9.2020 alkaen Conficap Oy:n Treasury Controlleriksi. Tehtävässään hän vastaa yhtiön maksuliikenteen ja rahoituksen päivittäisestä ylläpidosta ja raportoinnista. Lisäksi Myllysilta osallistuu muihin sijoitus- ja taloushallinnon kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Myllysilta raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Sanna Myllysilta on toiminut aiemmin sijoitusanalyytikkona pääomasijoitusyhtiössä sekä tilintarkastustehtävissä.

  Lue lisää
 • Aaltoenergiayritys AW-Energy Conficapin vuokralaiseksi Tikkurilaan

  23.7.2020

  Conficap Oy ja suomalainen aaltoenergiayritys AW-Energy Oy ovat solmineet vuokrasopimuksen Vantaan Tikkurilassa sijaitsevista toimitiloista. Sopimuksen myötä AW-Energy saa käyttöönsä 1 200 neliömetrin varasto- ja logistiikkatilat osoitteessa Tikkurilantie 10.

  Lue lisää
 • Aleksandran puisto Turussa täydentää ja elävöittää toriympäristöä ortodoksikirkkoa korostaen

  11.6.2020

  Turun kaksisataavuotias kauppatori on toriparkin, uusien paviljonkien sekä toripinnan uudistusten myötä läpikäymässä merkittävää muutosta. Hyväksytyn asemakaavamuutos-aloitteen liitteeksi laadittu ”Aleksandran puisto” -viitesuunnitelma tukeutuu ja täydentää käynnissä olevia kehityshankkeita. Suunnitelma perustuu myös ”Turun kaupunki 2050” -visioon, jossa on korostettu toria ympäröivien kortteleiden muodostavan kaupan alueen, jonka tulisi olla keskustan houkutteleva ydin.

  Lue lisää
 • Conficapilta vahva vuosi ensimmäisenä täytenä tilikautena

  24.3.2020

  Conficap-konsernille vuosi 2019 oli ensimmäinen täysi tilikausi. Konsernin ensimmäinen tilikausi kattoi vuoden 2018 kahdeksan viimeistä kuukautta. Liikevaihto vuonna 2019 oli 493,5 miljoonaa euroa ja liiketulos oli 29,6 miljoonaa euroa.

  Lue lisää