Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja uudistumiseen.

Tiedotteet

 • Cloud1 Conficapin vuokralaiseksi Helsingin ydinkeskustaan

  1.9.2021

  Conficap ja Cloud1 ovat solmineet vuokrasopimuksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista. Sopimuksen myötä digitaalisen arkkitehtuurin palveluita tarjoava Cloud1 saa käyttöönsä 647 neliömetrin tilat Vuorikatu 20:n historiallisesta arvokiinteistöstä Helsingin Kaisaniemestä, päärautatieaseman kupeesta. Tilat remontoidaan tulevan syksyn aikana Cloud1:n tarpeisiin, ja yhtiö pääsee muuttamaan uusiin tiloihinsa joulukuussa.

  Lue lisää
 • Conficap panostaa kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämiseen

  24.8.2021

  Conficap tekee pitkäjänteistä työtä kiinteistöjensä energiatehokkuuden ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Osana kehitystyötä Are toimitti kesällä 2021 Conficapin Tikkurilantie 10 logistiikkakiinteistöön aurinkovoimalan. Kohteeseen asennettiin 111 kWp aurinkovoimala, joka koostuu 404 aurinkopaneelista.

  Lue lisää
 • Anni Kauria Conficapin rahoituspäälliköksi

  21.6.2021

  KTM Anni Kauria on nimitetty 7.6.2021 alkaen Conficap Oy:n rahoituspäälliköksi (Treasury Manager). Tehtävässään hän vastaa konsernin rahoitusfunktion kehittämisestä sekä rahoituksen päivittäisestä ylläpidosta ja raportoinnista. Lisäksi Kauria osallistuu muihin sijoitus- ja taloushallinnon kehittämis- ja ylläpitotehtäviin. Kauria raportoi talousjohtaja Marko Häikiölle.

  Anni Kauria on toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä Kuusakoski Oy:ssä sekä Valmet Oyj:ssä.

  Lisätiedot:
  Marko Häikiö, talousjohtaja, Conficap Oy
  puh. 010 400 6442, marko.haikio@conficap.com

  Lue lisää
 • Conficap mukana perustamassa omistajuuden professuuria Aalto-yliopistoon

  16.6.2021

  Conficap Oy vahvistaa suomalaista omistajaosaamista tukemalla uuden lahjoitusprofessuurin perustamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun. Omistajuuden professuuri on uusi tehtävä, joka vahvistaa omistajuuden kulttuuria ja tuottaa laadukasta tutkimustietoa yhteiskunnallisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi. Samalla se liittää omistajuuden kiinteäksi osaksi akateemista tutkimusta ja opetusta.

  Lue lisää