Antti Pitkänen Conficapin kiinteistöjohtajaksi

DI Antti Pitkänen on nimitetty 2.3.2021 alkaen Conficap Oy:n kiinteistöjohtajaksi. Tehtävässään hän johtaa Conficapin kiinteistöliiketoimintaa ja vastaa yhtiön kiinteistöstrategian kehityksestä ja toteutuksesta.

Pitkäsella on laaja ja monipuolinen kokemus esimies- ja johtotehtävistä kiinteistö- ja rakennusalalla. Aiemmin hän on  on työskennellyt muun muassa Vahanen PRO Oy:n toimitusjohtajana, Posti Kiinteistöt Oy:n operatiivisena johtajana sekä Lujatalo Oy:n kiinteistöjohtajana. Lisäksi Pitkänen on toiminut itsenäisenä kiinteistö- ja hankekehityksen neuvonantajana.

”Conficap on vakaa suomalainen perheyritys, jolla on vahva arvopohja ja halu sitoutua pitkäjänteiseen ja vastuulliseen kehitykseen. Nämä vahvuudet näkyvät myös kiinteistöliiketoiminnassa, jossa Conficap on ottanut viime vuosina merkittäviä edistysaskeleita ja panostanut kiinteistöomistuksiin Suomen kasvukeskuksissa. Odotan uutta tehtävääni innolla ja haluan olla omalta osaltani kehittämässä suunnitelmallista ja tuloksellista kiinteistötoimintaa, joka palvelee omistajaa ja vuokralaisiamme nyt ja tulevaisuudessa”, Pitkänen sanoo.

Tehtävässään Pitkänen toimii Conficapin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Maarit Toivaselle.

 

Lisätiedot:

Maarit Toivanen, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, Conficap Oy

Antti Pitkänen, kiinteistöjohtaja (2.3.2021 alk.), Conficap Oy

Yhteydenotot Maarit Toivasen assistentti Sari Lahtisen kautta: puh. 050 322 2231, sari.lahtinen@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.

 


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle