Cloud1 Conficapin vuokralaiseksi Helsingin ydinkeskustaan

Conficap ja Cloud1 ovat solmineet vuokrasopimuksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista. Sopimuksen myötä digitaalisen arkkitehtuurin palveluita tarjoava Cloud1 saa käyttöönsä 647 neliömetrin tilat Vuorikatu 20:n historiallisesta arvokiinteistöstä Helsingin Kaisaniemestä, päärautatieaseman kupeesta. Tilat remontoidaan tulevan syksyn aikana Cloud1:n tarpeisiin, ja yhtiö pääsee muuttamaan uusiin tiloihinsa joulukuussa.

”Tämä on kiinteistöliiketoiminnallemme hieno ja merkittävä sopimus ja osoittaa, että laadukkaille ja keskeisillä paikoilla sijaitseville toimitiloille riittää kysyntää myös tänä poikkeuksellisena aikana. Samassa kiinteistössä toimii jo entuudestaan digitaalisen alan edelläkävijöitä, ja uuden vuokralaisen myötä toimistokiinteistöstä tulee entistä vahvemmin moderni digikeskittymä”, kertoo Conficapin kiinteistöjohtaja Antti Pitkänen.

”Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsimme uudet, monikäyttöiset tilat, ja keskustasijainti ja hyvät palvelut olivat meille keskeinen kriteeri niitä valittaessa. Tärkeää oli myös se, että tilat oli mahdollista räätälöidä omien tarpeidemme mukaan. Erilaisille tiimityöskentelyn vaihtoehdoille on tarvetta erityisesti tässä uudessa, muuttuneessa maailmantilanteessa, jossa datan avulla luodaan uusia toimintatapoja ja liiketoimintamalleja. Yhteistyö Conficapin kanssa on sujunut hyvin, ja odotamme uusia tilojamme innolla”, sanoo Cloud1:n johtava arkkitehti Aki Piisinen.

Vuorikatu 20:n kiinteistö on valmistunut vuonna 1939 alun perin Tampereen Rohdon (nyk. Tamro) käyttöön. 2000-luvulla tilat toimivat muun muassa Poliisihallituksen päämajana. Vuosien varrella rakennusta on uudistettu useasti. Vuonna 2006 kiinteistö peruskorjattiin moderniin toimistokäyttöön ja vuonna 2015 se päivitettiin usealle vuokralaiselle sopivaksi kohteeksi. Talon vuokrattava pinta-ala on noin 5 900 neliömetriä.

Conficapin kiinteistöliiketoiminta on panostanut viime vuosina keskeisillä sijainneilla oleviin toimisto- ja logistiikkatiloihin pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella.

”Suomalaisena perheyhtiönä Conficap on lähellä vuokralaisiaan ja pystyy tarjoamaan yksilöllisiä tiloja monenlaisten yritysten tarpeisiin. Hyvän sijainnin ja toimivien palveluiden yhdistelmä tuo kiinteistöliiketoiminnallemme kasvun paikkoja myös jatkossa”, Conficapin Antti Pitkänen uskoo.

 Lisätiedot:

Antti Pitkänen, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy

+358 10 400 6448, antti.pitkänen@conficap.com

 

Jan Tuomi, johtava arkkitehti, Cloud1 Oy

p. +358 50 3733 098, jan.tuomi@cloud1.fi

 

Aki Piisinen, johtava arkkitehti, Cloud1 Oy

p. +358 44 5655 200, aki.piisinen@cloud1.fi

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle