Conficap hankki yrityskampus Jujun yhteyteen neljännen toimistokiinteistön Pitäjänmäeltä

Conficap Oy ostaa kiinteistön Helsingin Pitäjänmäeltä Pegasos Real Estate Ky:ltä. Kiinteistö Oy Hiomotie 6 sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella, jossa Conficap omistaa jo entuudestaan kolme toimistotaloa osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3. Kiinteistöt muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, yrityskampus Jujun.

Kiinteistökaupan jälkeen kampuksen vuokrattava pinta-ala on yli 40 000 m2, mikä mahdollistaa laajojen palvelujen tarjoamisen kaikille vuokralaisille.

Yrityskampus Juju sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös poikkeuksellisen runsaasti autopaikkoja niin käyttäjille kuin heidän vierailleen.

”Rakennamme yhdessä vuokralaisten kanssa yrityskampus Jujusta paikan, jossa arki sujuu. Jujuun on tulossa aulapalvelujen, ravintoloiden ja kokouskeskuksen lisäksi uudenlaisia palveluita, joiden lanseerausaikataulusta kerromme syksyn aikana tarkemmin. Olemme parhaillaan uudistamassa aiemmin hankkimiamme kiinteistöjä ja nyt meille tarjoutui mahdollisuus hankkia niiden yhteyteen vielä lisää modernia ja hyvässä kunnossa olevaa toimistotilaa”, kertoo Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

Viimeisen vuoden aikana Conficap on kasvattanut kiinteistöliiketoimintaansa hankkimalla toimisto- ja logistiikkakiinteistöjä muun muassa Helsingin ydinkeskustasta Vuorikatu 20:sta, Helsingin Pitäjänmäestä sekä Espoosta ja Vantaalta. Turun seudulla yhtiö on ostanut tunnetut Turun Torinkulman ja Raision Lasikuution kiinteistöt.

Lisätiedot:

Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy, p. 040 821 1043, atte.koykka@conficap.com

Juha Huuskonen, kiinteistöpäällikkö, Conficap Oy, pl 010 400 6446, juha.huuskonen@conficap.com

Jujun nettisivut: www.jujukampus.fi

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle