Conficap mukana perustamassa omistajuuden professuuria Aalto-yliopistoon

Conficap Oy vahvistaa suomalaista omistajaosaamista tukemalla uuden lahjoitusprofessuurin perustamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun. Omistajuuden professuuri on uusi tehtävä, joka vahvistaa omistajuuden kulttuuria ja tuottaa laadukasta tutkimustietoa yhteiskunnallisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi. Samalla se liittää omistajuuden kiinteäksi osaksi akateemista tutkimusta ja opetusta.

Suomalaisena perheyrityksenä Conficap tekee pitkäjänteistä työtä vastuullisen ja sitoutuneen omistajuuden puolesta. Yrityksen arvopohja nojaa vahvasti aktiiviseen yrittäjyyteen.

”Hyvä omistaja tarjoaa yritystoiminnalle arvokasta osaamista ja pääomaa. Esimerkiksi perheomistaja kehittää yhtiöitä tyypillisesti pitkäjänteisesti, minkä ansiosta yrityksillä on vahva tuki kasvuun läpi talouden erilaisten syklien. Tukemalla Aalto-yliopiston uutta professuuria haluamme omalta osaltamme olla vahvistamassa omistajuuden roolia suomalaisessa yhteiskunnassa ja yrityselämässä. Omistajuuden professuurin perustaminen on merkittävä ja konkreettinen teko niin tieteelle ja tutkimukselle kuin elinvoimaisen liike-elämän kehitykselle”, sanoo Conficapin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Maarit Toivanen.

Omistajuuden professuuri on tiettävästi ensimmäinen maailmassa, ja se on saanut lämpimän vastaanoton sekä Aalto-yliopiston sisällä, että sen ulkopuolella. Conficapin lisäksi professuurin perustamista on tukenut nimekäs joukko suomalaisia yrityksiä, organisaatioita ja yksityishenkilöitä.

Lisätiedot:

Maarit Toivanen, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Conficap Oy

Yhteydenotot johdon assistentin Sari Lahtisen kautta: puh. 010 400 6455, sari.lahtinen@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle