Conficap myy Ruotsin Örebrossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen

Conficap Oy myy Ruotsin Örebrossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen ammattimaiselle sijoittajaryhmälle. Sopimus on allekirjoitettu 26.11.2018, ja kauppa pyritään viimeistelemään vuoden 2018 aikana.

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Örebrossa Pilängenin teollisuusalueella osoitteessa Bistagatan 22. Päärakennuksesta, toimistotiloista ja varastoalueesta koostuvassa logistiikkakeskuksessa toimii vuokralaisena Onninen.

Logistiikkakeskus on rakennettu ja remontoitu vaiheittain vuosien 2000–2010 aikana. Muokkautuvan pohjaratkaisun ansiosta logistiikkakeskus soveltuu monipuoliseen liiketoimintaan. Tontin kokonaispinta-ala on 170 185 m2 ja rakennuksen pinta-ala 19 182 m2.

Kuluneen vuoden aikana Conficap on panostanut voimakkaasti kiinteistöliiketoimintaansa ja ostanut toimistokiinteistöjä muun muassa Helsingin keskustasta Vuorikadulta sekä Pitäjänmäestä. Yhtiö keskittyy nyt toimistoihin ja logistiikkakiinteistöihin Suomen kasvukeskuksissa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

”Strategiamme mukaisesti jatkamme toimintaa myös Suomen ulkopuolella, mutta painopiste siirtyy suorista sijoituksista yhteissijoituksiin ja kiinteistörahastoihin. Örebron logistiikkakiinteistön myynti noudattaa tätä linjaa, ja olemme tyytyväisiä saadessamme kohteelle uuden ammattimaisen omistajan. Aiomme jatkossakin olla aktiivisia markkinoilla ja vahvistaa nykyistä kiinteistösijoitussalkkua strategiamme mukaisesti. Perheyrityksenä Conficapin tavoitteena on kestävä ja pitkäjänteinen arvonluonti, ja kiinteistöliiketoiminta on merkittävä osa tätä prosessia”, kertoo Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

Lisätiedot:

Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy
p. 040 821 1043, atte.koykka@conficap.com

Takaisin Ajankohtaista-sivulle