Conficap ostaa kaksi tunnettua kiinteistöä Turusta ja Raisiosta

Conficap Oy ostaa Torinkulman kiinteistön Turussa sekä Lasikuutio-nimellä tunnetun kiinteistön Raisiossa. Kiinteistöjen myyjiä ovat Kai ja Klaus Kouvola.

Ydinkeskustoissa sijaitsevat kohteet ovat keskeinen osa Turun ja Raision kaupunkimaisemaa. Molemmat talot ovat moderneja ja erittäin hyväkuntoisia. Torinkulma sijaitsee Turun torin laidalla osoitteessa Yliopistonkatu 17, ja vuokrattavaa pinta-alaa on 4 280 m². Raision Lasikuutio sijaitsee puolestaan Raision keskustassa keskeisellä paikalla osoitteessa Raisiontori 1 A. Vuokrattavaa alaa on yhteensä 1 298 m². Nykyiset vuokrasopimukset jatkuvat kohteissa normaalisti.

Kiinteistöt ostava perheyritys Conficap palaa kaupan myötä juurilleen Varsinais-Suomeen. Conficapin historia ulottuu yli sadan vuoden taakse vuoteen 1913, jolloin liikemies Alfred Onninen aloitti vesijohtoalan urakoinnin Turussa.

”Conficapin strategian mukaisesti keskitymme kiinteistöihin, jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla kaupungeissa, joissa kiinteistömarkkinat ovat aktiiviset. On hienoa, että löysimme Turun talousalueelta tämän mahdollisuuden. Odotamme innolla, että pääsemme kiinteistöjen uutena omistajana jatkamaan yhteistyötä pitkäaikaisten vuokralaisten kanssa ja kehittämään edelleen näitä tärkeitä kohteita”, toteaa Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

”Olemme olleet pitkään läsnä Turussa ja Raisiossa, ja siksi meille oli tärkeää myydä kiinteistöt ammattimaiselle taholle, joka jatkaa tekemäämme työtä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme uudeksi omistajaksi suomalaisen perheyrityksen, joka on lähellä vuokralaisia varmistamassa, että arki kiinteistöissä sujuu”, sanoo Kai Kouvola.

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

Lisätietoa:
Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy
Yhteystiedot: puh. 040 8211 043, sähköposti atte.koykka@conficap.com

Takaisin Ajankohtaista-sivulle