Conficap ostaa Vuorikatu 20:n arvokiinteistön Helsingin ydinkeskustasta

Conficap on ostanut Helsingin keskustassa päärautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä sijaitsevan toimistokiinteistön kansainväliseltä kiinteistösijoittajalta.

Osoitteessa Vuorikatu 20 sijaitseva kiinteistö on valmistunut vuonna 1939. Vuosien varrella rakennusta on uudistettu useaan otteeseen. Esimerkiksi vuonna 2006 kiinteistö peruskorjattiin moderniin toimistokäyttöön ja vuonna 2015 se päivitettiin usealle vuokralaiselle sopivaksi kohteeksi. Talon vuokrattava pinta-ala on noin 5 900 neliömetriä.

Rakennuksen vuokralaisena oli pitkään sisäministeriö. Nyt tarjolla on vapaata toimistotilaa eri kokoluokan organisaatioille. Katutason liiketila vuokrataan ravintolalle.

Talo sijaitsee yhdellä Helsingin keskeisimmistä paikoista. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on niin metroasema, päärautatieasema kuin lukuisia ravintoloita, kahviloita, hotelleja, kauppoja ja kulttuurikohteita.

”Vuorikatu 20 on ainutlaatuinen talo ja lähdemme innolla kehittämään sitä eteenpäin. Vuokralaiset edellyttävät tiloiltaan keskeistä sijaintia, hyviä liikenneyhteyksiä ja kunkin organisaation yksiöllisen tilanteen huomioivaa palvelua. Suomalaisena perheyrityksenä olemme kiinteistöjemme vuokralaisia lähellä, auttamassa arjen tarpeissa”, toteaa Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

”Vuorikatu 20 on ensimmäinen Conficapin hankkima toimistotalo aivan Helsingin ydinkeskustassa. Olemme jatkossakin kiinnostuneita keskeisillä paikoilla sijaitsevista kiinteistöistä, jotka ovat strategiamme mukaisia”, jatkaa Atte Köykkä.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Aren, jonka lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

Lisätietoa:
Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy

Yhteystiedot: puh. 040 8211 043, sähköposti atte.koykka@conficap.com


Lehdistötiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle