Conficapin toimitusjohtajaksi Erik Toivanen, Maarit Toivanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana

Perheyritys Conficapin toimitusjohtajana aloittaa 1. syyskuuta 2023 Erik Toivanen. Nykyinen toimitusjohtaja Maarit Toivanen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Toimitusjohtajan tehtävässä syksyllä aloittava Erik Toivanen edustaa perheyrityksen viidettä sukupolvea. Hän on työskennellyt vuosien ajan konsernissa lukuisissa eri tehtävissä, viimeisimpänä kiinteistöliiketoiminnan (vt.) johtajana.

Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Aren, jonka lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa. Yhtiön juuret ulottuvat sadankymmenen vuoden taakse, vuoteen 1913, jolloin Alfred Onninen aloitti vesijohtoalan urakoinnin.

”Olen erittäin kiitollinen ja innoissani tästä mahdollisuudesta. Perheyrityksenä strategiamme kivijalka on vastuullinen ja pitkäjänteinen toiminta. Viimeiset vuodet ovat toimintaympäristössä olleet myrskyisiä koronan, Euroopassa käynnistyneen sodan ja rajun inflaation myötä, mutta näinä aikoina on erityisen tärkeätä, että pystymme omistajana tukemaan liiketoimintaa myös vaikeampina hetkinä. Tulemme jatkamaan vakaalla kurssilla myös tulevina vuosina, mutta toki pidämme silmämme auki myös uusille mahdollisuuksille”, toteaa Erik Toivanen.

”Perheyritys on kullakin sukupolvella ’vain lainassa’ ja nyt oli luonteva ajankohta toteuttaa tämä muutos. Conficapin liiketoiminta on kestävässä kunnossa ja taseemme on vahva. Ilokseni seuraavan eli viidennen sukupolven jäsenet ovat jo usean vuoden ajan työskennelleet konsernissa eri tehtävissä. Siten olemme hallitusti ja asteittain vahvistaneet perheen valmiuksia liiketoiminnan johtamiseen. Haluan jo tässä kohtaa kiittää konsernin henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Jatkan Conficapin hallituksen puheenjohtajana, joten tässä roolissa yhteistyö jatkuu, vaikka konsernin operatiivinen johto nyt siirtyykin seuraavalle sukupolvelle”, kertoo Maarit Toivanen.

 

Lisätiedot:

Maarit Toivanen, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja Conficap Oy

Yhteydenotot Maarit Toivasen assistentti Sari Lahtisen kautta:

puh. 050 322 2231, sähköposti sari.lahtinen@conficap.com

 


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle