Conficapista Orthexin suurin ankkuriomistaja

Conficap Oy osallistui kuluttajatuotteita valmistavan Orthex Oyj:n listautumiseen ankkurisijoittajana. Listautumisen myötä Conficapista tuli yhtiön suurin omistaja 12,50 prosentin omistusosuudella.

”Orthex on hieno yhtiö ja vahva toimija alallaan Pohjoismaissa. Yhtiöllä on mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia Euroopassa, ja se pyrkii olemaan edelläkävijä vastuullisuudessa omalla toimialallaan. Yhtiön vahva brändi, hyvä markkina-asema sekä kasvumahdollisuudet tekevät Orthexista mielenkiintoisen sijoituskohteen”, toteaa Conficapin talousjohtaja Marko Häikiö.

”Orthex sopii hyvin Conficapin sijoitusstrategiaan, joka tähtää kestävään ja pitkäjänteiseen arvonluontiin. Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhtiön kehittämistä yhteistyössä Orthexin kokeneen ja ammattitaitoisen johdon kanssa”, sanoo Conficapin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen.

 

Lisätiedot:

Marko Häikiö, talousjohtaja, Conficap Oy

puh. 010 400 6442, marko.haikio@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle