David Miller Conficapin sijoitusjohtajaksi

David Miller on nimitetty Conficap Oy:n sijoitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen vastuualueenaan yhtiön sijoitussalkku. Hän liittyy myös yhtiön johtoryhmään ja osallistuu kokonaisstrategian kehittämiseen. Miller raportoi Conficapin toimitusjohtajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Maarit Toivaselle.

Ennen Conficapiin tuloaan Miller on toiminut salkunhoitajana monien eri omaisuusluokkien kansainvälisissä rahastoissa Lontoossa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Flemingsillä, toimitusjohtajana JP Morganilla, Royal Bank of Canadan Britannian-liiketoimintojen johdossa sekä viimeiset 14 vuotta Quilter Cheviotissa.

Vuosien varrella Miller on saanut lukuisia tunnustuksia rahastonhoito- ja sijoitusaiheisista kirjoituksistaan, ja asiantuntijaroolissaan hän on esiintynyt säännöllisesti muun muassa BBC:n Skyn ja CNBC:n televisio- ja radiokanavilla. Hän on valmistunut Cambridgen yliopistosta.

 

Lisätiedot:

Maarit Toivanen, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja (yhteydenotot johdon assistentti Sari Lahtisen kautta, p. 050 322 2231, sari.lahtinen@conficap.com)
David Miller, sijoitusjohtaja, p. 040 843 2748, david.miller@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote Takaisin Ajankohtaista-sivulle