Conficapin historia ulottuu yli sadan vuoden taakse.

Conficapin juuret ovat suomalaisessa yrittämisessä. Yhtiön historia ulottuu yli sadan vuoden taakse.

Liikemies Alfred Onninen aloitti vesijohtoalan urakoinnin Turussa vuonna 1913. Vuosien kuluessa liiketoiminta laajeni urakoinnista tukkukauppaan. Onninen Oy kasvoi myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Are perustettiin vuonna 1924 Jyväskylässä ja oli alun perin monialayritys. 1980-luvulla yhtiö jaettiin osiin, joista Are-nimellä jatkanut yritys keskittyi kiinteistötekniikkaan. Samassa yhteydessä yhtiön omistus vaihtui.

Vuosi 1913. Liikemies Alfred Onninen aloittaa vesijohtoalan urakoinnin Turussa, Onninen yrityksenä syntyy.

Alfred Onnisesta polveutuva omistajasuku perusti Onvest Oy:n vuonna 1997 omistamansa liiketoiminnan holdingyhtiöksi. Omistajana Onvest tuki Onnisen ja Aren kasvua ja kehittymistä sekä vaali ja vahvisti suvun varallisuutta aktiivisella sijoitus- ja kiinteistöliiketoiminnalla.

Vuonna 2017 Onvestin omistajat tekivät päätöksen yhtiön jakamisesta kahteen perustettavaan yhtiöön. Maarit Toivasen ja hänen lastensa omistaman yhtiön nimi on Conficap Oy. Conficapin omistukseen siirtyi talotekniikkayhtiö Are, arvopaperisijoitustoiminta sekä epäsuorat ja ulkomaiset kiinteistösijoitukset.

Vuonna 2018 aloitti toimintansa Maarit Toivasen ja hänen lastensa omistama Conficap Oy.

Conficap jatkaa toimintaansa vahvana ja itsenäisenä yrityksenä. Taustalla on yli satavuotinen perheyrittämisen tarina, johon on lukeutunut monia merkittäviä tapahtumia ja käännekohtia.