Jani Pulkkinen Conficapin kiinteistöpäälliköksi

Jani Pulkkinen on nimitetty 11.1.2021 alkaen Conficap Oy:n tekniseksi kiinteistöpäälliköksi. Tehtävässään hän vastaa yhtiön kiinteistöjen saneeraushankkeiden toteuttamisesta ja kiinteistöjen teknisen kunnon ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisäksi Pulkkinen kehittää asiakkuuksia tiiviissä yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden kanssa sekä osallistuu investointien suunnitteluun. Pulkkinen raportoi kiinteistöjohtaja Antti Pitkäselle.

”Conficap on hieno näköalapaikka, jonka kiinteistöliiketoiminta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää kiinteistöjä ja niiden koko elinkaarta. Osto, saneeraus ja vuokraus ovat tärkeitä vaiheita, joissa korostuu jatkuvan ylläpidon merkitys. Tehtävässäni minulla on vahva halu olla toteuttamassa laadukkaita ja kestäviä tiloja tämän hetken ja tulevaisuuden vuokralaisille”, Jani Pulkkinen sanoo.

Pulkkinen siirtyy Conficapille Suomen Messuilta.

 

Lisätiedot:

Antti Pitkänen, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy

puh. 050 555 5611, antti.pitkänen@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote Takaisin Ajankohtaista-sivulle