Jussi Haasto Conficapin kiinteistöpäälliköksi

Talotekniikan insinööri (YAMK) Jussi Haasto on nimitetty 15.11.2021 alkaen Conficap Oy:n kiinteistöpäälliköksi. Tehtävässään hän vastaa Conficapin logistiikkakiinteistöistä ja raportoi kiinteistöjohtaja Antti Pitkäselle.

Haastolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja talotekniikka-alan päällikkötehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Posti Kiinteistöt Oy:n kiinteistöpäällikkönä sekä Lassila & Tikanojan asiakkuuspäällikkönä. Työssään Haasto on erikoistunut muun muassa hiilineutraalin energian käyttöön ja energiansäästöön, huolto- ja korjausurakointiin sekä asiakkuudenhoitoon.

”Tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä, kun kehitämme Conficapin logistiikkakiinteistökantaa, etsimme uusia vuokralaisia ja vahvistamme olemassa olevia asiakkuuksiamme. Kiinteistömarkkinoilla vastuullisuudelta vaaditaan yhä enemmän, ja on tärkeää, pystymme tarjoamaan kestäviä vaihtoehtoja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. On hienoa päästä mukaan rakentamaan Conficapin kestävää ja pitkäjänteistä kiinteistöliiketoimintaa”, Haasto sanoo.

 

Lisätiedot:

Kiinteistöjohtaja Antti Pitkänen, p. 050 5555 611, antti.pitkanen@conficap.com

Kiinteistöpäällikkö Jussi Haasto, p. 046 923 1119, jussi.haasto@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.

 


Tiedote Takaisin Ajankohtaista-sivulle