Conficap on menestyvän liiketoiminnan mahdollistaja.

Conficap sijoittaa hajautetusti eri liiketoiminta-alueille. Perheyrityksenä Conficap luo pitkäjänteisesti omistaja-arvoa sekä hakee vakaata ja vahvaa tuottoa määrittämänsä riskiprofiilin puitteissa.

Are

Are on Suomen johtava talotekniikkatalo. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Are on alan suunnannäyttäjä, joka toteuttaa asiakkailleen energiatehokkaat tilat ja takaa tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Yhtiöllä on yhteensä noin 3 200 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

Konserniin kuuluu myös energiatehokkuushankkeiden asiantuntija Enerz Oy.

Are.fi Enerz.fi

Kiinteistöliiketoiminta

Conficapin kiinteistöliiketoiminta koostuu kiinteistöomistuksista Suomen kasvukeskusten parhailla paikoilla sekä osuuksista yhteissijoituksissa. Vuokrattavana on yhteensä lähes 120 000 m² toimisto- ja logistiikkatilaa pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen kasvavissa keskuksissa.

Kokeneet kiinteistöliiketoiminnan ammattilaiset ovat auttamassa vuokralaisia arjen tarpeissa. Vastauksen saa heti ja henkilökohtaisesti, ilman välikäsiä. Tyytyväinen vuokralainen on lähtökohta kaikessa toiminnassamme.

Palveluiden tuottamisessa luotamme parhaisiin ja tarkoin valittuihin kumppaneihin mukaan lukien samaan konserniin kuuluva Are. Sitoutuneet kumppanit varmistavat, että vuokralainen voi keskittyä liiketoimintaansa.

Lue lisää ja tutustu tarkemmin Conficapin kiinteistöihin.

Sijoitustoiminta

Conficapin sijoitustoiminta koostuu strategisista pitkäaikaisista omistuksista listatuissa yhtiöissä sekä muista sijoituksista osake- ja korkomarkkinoille ja vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin. Strategisten omistusten osalta Conficap on pitkäaikainen sekä aktiivinen omistaja ja tavoittelee tasaista arvonnousua ja kassavirtatuottoa. Muut sijoitukset hajautetaan maantieteellisesti, toimialoittain, sijoitustuotteittain sekä likviditeetin ja riskitason perusteella.

Laajalla, Conficapin koko liiketoimintakokonaisuuden huomioivalla hajautuksella tavoitellaan vahvaa tuottoa pitkäjänteisesti yli suhdannesyklien.

Kartoitamme uusia sijoituskohteita jatkuvasti. Ensisijaisesti etsimme kohteita, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa eli tuottavat positiivista kassavirtaa ja joissa on saavutettavissa merkittävä omistusosuus.