Maarit Toivasesta Conficapin toimitusjohtaja

Perheyritys Conficapin toimitusjohtaja vaihtuu. Conficapin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Maarit Toivanen ottaa vastuulleen myös toimitusjohtajan tehtävät 1.8.2018 alkaen.

Conficapin nykyinen toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja jatkaa yhtiön palveluksessa 31.1.2019 asti.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi.

Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Aren, jonka lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

”Onvestin jakautumisen jälkeen olemme lähteneet voimakkaasti kehittämään ja suuntaamaan Conficapin toimintaa. Tämä oli luonnollinen taitekohta ottaa jälleen vahvempi operatiivinen rooli yhtiössä. Conficapin vahva tase, osaava henkilöstö ja monimuotoiset liiketoiminnot luovat erinomaisen pohjan strategiamme menestykselliselle toteuttamiselle ja yhtiön tulevalle kehitykselle”, toteaa Maarit Toivanen.

”Haluan kiittää Timo Alamiekkaojaa hänen pitkästä ja tuloksellisesta työurastaan perheyritystemme palveluksessa. Timo toimi pitkään ensin Onvestin talousjohtajana, sitten toimitusjohtajana ja viime vaiheessa Conficapin toimitusjohtajana. Hän on tehnyt vuosien varrella korvaamattoman arvokasta työtä esimerkiksi Onnisen yrityskaupan ja Onvestin jakautumisen toteuttamisen yhteydessä”, Toivanen jatkaa.


Mediatiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle