Petteri Puumalainen Conficapin kiinteistöpäälliköksi

Petteri Puumalainen (43) on nimitetty Conficap Oy:n kiinteistöpäälliköksi 16.9.2019 alkaen. Hänen vastuualueenaan on Conficapin logistiikkakiinteistöjen hallinta ja vuokraus. Tehtävässään Puumalainen raportoi kiinteistöjohtaja Atte Köykälle.

 

Puumalainen siirtyy Conficapiin sen tytäryhtiö Are Oy:stä, jossa hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä, lvi-asiantuntijana, työnjohtajana ja asentajana vuodesta 2003 lähtien. Tätä ennen Puumalainen on toiminut kiinteistöhuollon tehtävissä muun muassa ISS Palveluissa ja SOL Palveluissa.

 

”Are ja sen emoyhtiö Conficap tarjoavat pitkäjänteisiä uramahdollisuuksia, ja kiinteistöpäällikkönä pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani konsernista. Viimeisen vuoden aikana Conficap on panostanut vahvasti logistiikka- ja toimistokiinteistöjen kehitykseen. Omassa tehtävässäni keskityn nyt erityisesti Tikkurilan ja Herttoniemen logistiikkakiinteistöjen kehittämiseen ja tyhjien tilojen vuokraustoimintaan”, Puumalainen kertoo.

 

”Petteri Puumalainen tuli Arella tunnetuksi kiinteistöt hyvin tuntevana ja asiakkaan tarpeita kuuntelevana ammattilaisena, jolla on kaikki valmiudet tuottaa asiakkaille heidän yritystoimintaansa tukevat tilat ja olosuhteet. Petterin pitkä kokemus ja monipuolinen asiantuntemus vahvistavat kasvavaa kiinteistöliiketoimintaamme, ja odotan yhteistyötämme innolla”, sanoo Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

 

 

Lisätiedot:

Atte Köykkä, kiinteistöjohtaja, Conficap Oy, puh. 040 821 1043, atte.koykka@conficap.com

Petteri Puumalainen, kiinteistöpäällikkö, Conficap Oy, puh. 050 522 8783, petteri.puumalainen@conficap.com

 

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konsernilla on kolme liiketoiminta-aluetta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle