Tuomas Hulkkonen Conficapin kiinteistöliiketoimintapäälliköksi

DI Tuomas Hulkkonen on nimitetty Conficapin kiinteistöliiketoimintapäälliköksi 5.9. alkaen.

Tuomas Hulkkosen vastuualue tulee koostumaan suorista kiinteistösijoituksista sekä operatiivisesta kiinteistösalkun kehittämisestä. Tämän lisäksi hän toimii kiinteistötiimin esihenkilönä. Hulkkonen raportoi toimitusjohtajalle.

Hulkkosella on monipuolista kokemusta kiinteistöjen ja kiinteistönhoidon parista. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Asset Managerin roolissa Antilooppi Management Oy:ssä sekä M7 Real Estate Finland Oy:ssä. Lisäksi hänellä on kokemusta Key Account Managerin roolista Newsec Asset Management Oy:llä.

”On hienoa päästä mukaan kehittämään Conficapin kiinteistöliiketoimintaa. Perheyrityksenä Conficapilla on vahva arvopohja, toiminta on ketterää ja kestävää. Toimisto- ja kiinteistömarkkina on juuri nyt murroksessa, joka samalla luo uusia mahdollisuuksia Conficapin kaltaiselle toimijalle. Odotan innolla yhteistyötä Conficapin tiimin ja vuokralaisten kanssa”, Hulkkonen sanoo.

 

Lisätiedot:

Erik Toivanen, Conficap Oy

puh. 010 400 6445, erik.toivanen@conficap.com

 

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa.


Tiedote
Takaisin Ajankohtaista-sivulle