Vuonna 2023 viides sukupolvi siirtyi 110-vuotiaan Conficapin johtoon

Conficapin vuosikatsaus 2023 on julkaistu verkkosivuillamme.

Vaikeassa toimintaympäristössä Conficap-konsernin vuoteen 2023 voi olla tyytyväinen. Conficapin liiketoiminnot tasapainottavat toisiaan erilaisen luonteensa ja riskiprofiilinsa ansiosta. Konsernin vahva likviditeetti ja vakavaraisuus tukivat yhtiön kykyä jatkaa pitkäjänteistä ja vastuullista liiketoimintaa. Samalla Conficap kehitti suunnitelmallisesti toimintaansa ja vahvisti tiimiään.

Conficapin operatiivisessa johdossa tapahtui vuoden 2023 aikana merkittävä muutos, kun perheyrityksen viidettä sukupolvea edustava Erik Toivanen aloitti yhtiön toimitusjohtajana syyskuussa.

”On äärimmäisen suuri kunnia päästä johtamaan liiketoimintaa, jota edeltävät neljä sukupolvea ovat osaltaan rakentaneet jo satakymmenen vuotta. Erityisen kiitollinen olen kaikilta muilta omistajilta saamastani tuesta: toimitusjohtajan tehtävää on ollut palkitsevaa lähteä hoitamaan, kun taustalla on jaettu näkemys ja yhteinen suunta”, sanoo toimitusjohtaja Erik Toivanen.

Kuten edeltävinä reiluna satana vuotena, Conficap haluaa edelleen tuoda liiketoiminnoilleen lisäarvoa ja olla niille paras omistaja kussakin tilanteessa.

Tutustu vuoden 2023 vuosikatsaukseen alta.


Conficap vuosikatsaus 2023 Takaisin Ajankohtaista-sivulle